Onze klanten

Tevreden klanten

Wij leveren aan grote en kleine bedrijven, (overheids)instellingen, zelfstandigen en particulieren. Diverse klanten in verschillende branches hebben wij reeds (maatwerk)oplossingen mogen bieden. Enkele van onze referenties:

Wat anderen over ons zeggen

 • "Na werkplekonderzoek en gesprek met werknemer en leidinggevende hebben we een helder advies gekregen met concrete mogelijkheden om inzetbaarheid te optimaliseren."
  Kempenhaeghe
 • "Ik heb goede begeleiding gehad bij mijn UWV-WIA traject. We hebben in mijn situatie het juiste resultaat behaald. Ik waardeer de begeleiding met een dikke 9! "
  Remko
  cliënt
 • "We hebben voor een arbeidsdeskundige rapportage met specifieke problematiek Van Bakel Arbeidsdiensten ingeschakeld. Onze ervaring is dat het een zeer professionele, klantgerichte organisatie is die zijn beloftes waar maakt. "
  Stedelijk College Eindhoven
 • "We hebben duidelijk inzicht gekregen in de mogelijkheden en beperkingen van onze werknemer met hersenletsel betreffende zijn eigen werkzaamheden en mogelijkheden voor ander werk. We zijn goed tevreden over het resultaat! Het rapport geeft goede aanknopingspunten om de re-integratie verder vorm te geven."
  J.A.H. Revenboer
  Bedrijfsarts
 • "Zeer tevreden over wijze van aanpak, verslaglegging en communicatie eromheen. Resultaat is ook goed: medewerkster werkt weer voor de volledige uren."
  Sociale werkvoorziening
 • "Onderzoek naar werknemer met fysieke klachten is naar voller tevredenheid verlopen en heeft het gewenste resultaat, namelijk beter functioneren van werknemer."
  John Matthijs
  directeur
  Re-Entry
 • "Wij zijn zeer tevreden met het arbeidsdeskundige onderzoek uitgevoerd door mevrouw van Bakel bij onze werknemer met een hersenaandoening."
  J.J. Kok
  Hoofd HR / Juridische zaken
  BAM
 • "Onze collega’s hebben jullie adviezen als waardevol ontvangen en de meesten zijn ook echt actief aan de slag gegaan met een verbeterde werkhouding. Men vond het een heel nuttige ochtend!"
  Caspar de Haan
 • "Inzicht in de feitelijke belastbaarheid met toegepaste ergotherapeutische expertise geeft het beste startpunt voor succesvolle re integratie. "
  Ruth Ravesteijn
  De AD Jurist
 • "Goede empatische ondersteuning van onze medewerker met een ernstig progressief ziektebeeld. Resultaat: accurate AD-rapportage, waardevolle bijdrage aan inzicht- en acceptatieproces bij werknemer, juiste ondersteuning bij IVA-aanvraag. "
  P. Rosenboom
  HRM adviseur
 • "Zorgvuldige en professionele begeleiding van onze medewerker."
  Anoniem

Wij hebben gewerkt voor

DAF Trucks NV
Stedelijk College Eindhoven
Stedelijk College Eindhoven
Caspar de Haan
Caspar de Haan
BAM
Veldsink Adviesgroep
Veldsink Adviesgroep
De Nieuwe Kracht
De Nieuwe Kracht
VCN Verzekeringen
VCN Verzekeringen
Re-Entry
Re-Entry
DevelopMen
DevelopMen
Zorgmed
Zorgmed
Fontys Hogescholen
Fontys Hogescholen
Openbare Bibliotheek Eindhoven
Openbare Bibliotheek Eindhoven
Partout d.n.a.
Partout d.n.a.
Werkmans
Werkmans
Joni Neelen
Joni Neelen
Implantaat Centrum Eindhoven
Implantaat Centrum Eindhoven

Arbeidsdiensten Van Bakel maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.